Wednesday, July 31, 2013

Ramadhan Giveaway


GiveAway by Mazatul Azura



Antara hadiah-hadiah yang ditawarkan:

Kain pasang - Batik Canting (RM130)

Saguhati tuk 5 peserta

Untuk Top Refferal 

Hadiah Misteri menanti anda....

Giveaway ni tamat hari ni tau .... 31hb July 2013 !!!!

Sempat lagi readers join...

Nak Join ???? Haaa.. Bagus2...

Klik Sini ye sume >>>> Mazatul Azura





Monday, July 29, 2013

Pehh !!! Blog Jejaka Jambu Sempoi & Kreatif tu !!

Klik cepat .. Klik Cepat

Dah macam dalam cerita Farah HotFm dulu tu kan, ada Jejaka Jambu a.k.a Din JJ.. Hehe. Ingat tak? Ingat tak?
Tapi yg ni bukan Din JJ yg itu tau tapi blogger Jejaka Jambu.

Blogger yang berasal dari Selangor ni sangat menyukai art n design. So if tengok blog pun, dah boleh nampak cara dia yang sempoi dan kreatif dalam menghasilkan karya2 atau entri2.
Alaaaa...Macam musician la..Nak hasilkan lagu, kene de ilham..Ilham cantik, sure boleh nampak dalam lagu tu (Hmm..bukan ayat mengipas tu. Ikhlas + Jujur = Tulus)

Selain dari berblog, Jejaka Jambu ni pun ada gak page kt FB. So kira pakej la.Sape minat gajet, boleh terus berurusan dengan Jejaka Jambu kt sini >> Lime Gadjet
Haaa,, 2 in 1 you .. Kelass gitew...

Nampak tak yg duk kelip2 belah atas tu.. Sekarang Jejaka Jambu tengah buat contest tuk para blogger.. Hadiah2 nya adalah (drumm sikit ......)



1 x 30,000 mAh Power Bank (Entry Paling Kreatif)


2 unit x Perfume Power Bank 2,600 mAh (Referral link Tertingi  - Setiap Minggu)


3 x Free Design Service (Header Blog/ Fb Cover)

 Hadiah dia je dah boleh buat satu Malaya ni menangis. Hehe  ☜(⌒▽⌒)☞
 Cik Lynn dah lama idam ketiga2 hadiah ni. Cuba nasib. Rezeki hasilnya dengan mencubakan.
Sebab tu Cik Lyn laju2 perah idea tuk hasilkan entry yg boleh tahan kreatif nya la kan Jejaka Jambu? 

Jom la join contest blogger Jejaka Jambu ni. Hadiah sangat2 lumayan.

Tarikh tutup penyertaan : 

11 Aug 2013 @ 11.59 pm



Nak join???? 







Artikel ini ditaja oleh : Contest Blogger Jejaka Jambu 











Giveaway Rekaan Sendiri By Eymasu


Join cepat - cepat ye 

Tamat : 

31 Aug 2013

Nak Join x???

 Klik ni banner or klik >>> Eymasu


Saturday, July 27, 2013

GiveAway by Ollie Jewelery x Fynahere.com


Walaupun tak termasuk dalam list tuk wat this review kat blog tapi still nak btau kt sume kwn2 blogger.

Kenal x one of our famous blogger, Fyna Here ??

Fyna sekarang tengah lancarkan giveaway and this giveaway will end on

 Monday, 29 July 2013

 


Hadiah 

 set of Always Pendant and Earrings

and RM50 GIFT VOUCHER

Rugi x mencuba... Mana tau rezeki, berseri d pagi raya ... 

All the best for those yang join ...

Wednesday, July 24, 2013

No more sensitive skin .. (〃^∇^)ノ

Hi readers.. 
Salam Ramadhan yg ke-15. 
Cik Lynn doakan our life sentiasa ceria & tenang.

Today I would like to share / review bout one product that I use for my sensitive skin.
Yup, kulit Cik Lynn sangat2 sensitif. Tak boleh makan sembarono esp udang. Produk muka yang sesuai pun Cik Lynn jumpa time umur Cik Lynn 22 thn after searching for a long time. Tak Percaya???
 Why?
Urmm..yang why tu, tak sure plak nak jawab camne.

Dulu, kulit badan Cik Lynn terlalu kering sampai rasa tak selesa, gatal2 & pedih.
Memang time tu rase depressed sebab tak selesa yang teramat sgt.
My mum said "Lyn,why don't you try another shower foam. Mana tau your skin will get better?"
Pastu rajin la Cik Lynn duk mencari produk2 yang ada kt pasaran. Google sana sini. Review kt  blog2. Finally before ramadhan, I found this shower foam. It's an old product and well-known tapi Cik Lynn ni je yang lambat try. Haha

Dengan gigih, I went to Watson and bought it. Now, Cik Lynn dah guna almost 3 weeks and the result is  >> I'm very satisfied as a user. 

Baby bath + lotion + powder

Cik Lynn guna 1 set ni. Lepas mandi guna mandian baby bath ni, kulit x rase kering n lembab. Serious you can feel it. Pastu apply kn lotion ke seluruh badan and powder. I love the smell of this Johnson's baby product.

Now, masalah kulit kering Cik Lynn dah sembuh. Alhamdulillah. 











Tuesday, July 16, 2013

I LOVE GIVEAWAY by www.nisakay.com


I love giveaway by Saya Suka Menaip - Nisa Kay



The truth is I love giveaway.Really really love it. Haha 。◕‿◕。

Closing date for this giveaway will be on 21st July 2013 - 8.00pm


So, pada sape yang berminat nak join, klik sini okay >>> I LOVE GIVEAWAY







Monday, July 15, 2013

Segmen Jom Pilih Hadiah Raya! by Nabiela Biela

http://www.nabilabiela.com/2013/07/segmen-jom-pilih-hadiah-raya.html
Segmen Jom Pilih Hadiah Raya! - by Nabila Biela


Hadiah yg menjadi pilihan hati (mengikut carta)

First
BB Plus Collagen Drink (✿◠‿◠)

Second
Skirt Stlista dari Nur Be'lla Collection(。◕‿◕。)




Tarikh Tamat
24 July 2013

Jom la join...Klik sini tuk sertai >> Nabilabiela 









Saturday, July 13, 2013

GA Ramadhan & Birthday Wawa by Wawa Ashihara

-GiveAway by Wawa Ashihara-

Cik Lynn ucapkan Salam Ramadhan tuk Wawa. moga ramadhan kali ini dipenuhi keberkataan, inshaAllah..

Selamat Hari Lahir juga to Wawa yg bakal sambut pada 2nd day raya kan..Sambil-sambil makan kuih raya,ketupat lemang nanti, sesambil sambut bufday..Best sangat..Seronok sambut bufday time raya. Cik Lynn xpenah tau..

And
For those yg suka join giveaway, cepat-cepat join sebab Cik Wawa target penyertaan seramai 80 orang..

Nak join???
Klik sini cepat -->> Wawa Ashihara
Senang jer nak join giveaway ni, just like / follow / klik 
then dah tercalon..
Selamat Mencuba & Salam Ramadhan tuk semua..

Thursday, July 11, 2013

Buat duit dengan EnSurvey





Pernah dengar? For blogger, maybe EnSurvey is familiar to them. For those yang still blur-blur di bulan pose ni, meh sini Cik Lynn nak terangkan sikit.

Ensurvey ni sama macam nuffnang, churp churp dll. Yang membezakan just cara kita buat duit tu. nuffnang & churp churp main klik2 kan, tapi EnSurvey ni kita dapat duit dengan menjawab soalan survey yang disediakan. Senang. Baca, Jawab, Dapat Hasil. 

RM yang paling banyak nilainya Cik Lynn pernah dapat bila jawab satu survey, Nestle Bliss Yogurt Drink Study - June 2013. Haa, dapat RM6.00. 
Macam sikit bagi u olls,tapi tu baru satu survey, if jawab 2 3 4 5 survey dengan nilai tu, dah berapa? Haa, soalan matematik tu, jawab sendiri ye.. Hihi
"Sikit-sikit, lama-lama jadi bukit"

Latest update  - 13 July 2013 (hari ni je dpt RM10.40 sebab jawab survey.Alhamdulillah, rezeki bulan ramadhan)


If nak join, boleh sign up di Ensurvey

Selamat membuat duit lebih di EnSurvey




Wednesday, July 10, 2013

7 Days Segmen With Simplesyara


7 Days Segmen with Simplesyara


TARIKH LUPUT SEGMEN : 13/7/2013

GA Ramadhan Raya by Emas Putih


Hadiah
Top Referral - RM50
84 Hadiah untuk dimenangi

Tarikh Mula 10 Julai 2013- 24 Julai 2013 (11:59pm)


Jom kite join
Cik Lynn dah join ni
Anda bile lagi?

Tuesday, July 9, 2013

Ramadhan ◔ ◡ ◔

Hi readers...

 Alhamdulillah, syukur esok kita semua akan menyambut ramadhan...

Tak sabar raso eh (bak kato orang nogori) ...

To all readers, wish you "Salam Ramadhan...Harap ramadhan kali ini akan dipenuhi keberkatan dan nur..Amin"

Apo laie,moh sesamo kito baco niat poso... 1 2 3...


Niat berpuasa ...

p/s : Buat yg x dpt balik ghayo..Jgn sodeh yo...(づ◕‿◕。)づ