Skip to main content

Toujours Shot Review by Cik Alynn


Welcome back!! 
(Credit to myself who was very dedicated in forcing myself to write on this blog after a long time)

How are you bloggers, lovers and haters??? (Haters???). 
Hope all of you are doing well in life, love and career.
Okay! Feeling terlebih cakap omputih pulak kan. 
Sebenarnya nak buat review tentang satu produk yang buat i olls jatuh cinta pada pandang pertama.

Yup!!!

(produk KekNis)

Alhamdulillah, Lynn dah consume selama 15 hari (ala..Baru 15 hari). Memang betul. 15 hari je tapi hasilnya sangat-sangat berpuas hati. Consume sehari 1x (sebelum sarapan). Lynn ni pulak memang coffee lover semulajadi. Lynn akan jarakkan pengambilan coffee 2 - 3 jam selepas minum Toujours Shot. 

Lynn memang ada masalah skin. Boleh dikatakan teruk. Sensitive and dry skin.
Alhamdulillah, after 15 days consume TOUJOURS SHOT, dapat rasa perubahan pada kulit.

Antara perubahan yang ketara:

  • Kulit lebih lembab, tak kering & lembut
  • Make up lebih nampak natural
  • Muka fresh even tido tak cukup
  • Eye bag?? Kini tak lagi.. Haha
  •    Dulu bibir i ollss kering skng makin merah n tak kering 
 
Cantik luaran dan dalaman penting, bukan untuk orang lain tapi untuk diri sendiri. Keyakinan dari dalam diri dapat buat kita lebih melangkah jauh. Kecantikkan itu satu booster yang boleh buat kita sebagai seorang perempuan lebih berkeyakinan dalam setiap tindakan.
 
 
 
Lots of love from me,
 
Azlinda
 
  



Comments

Popular posts from this blog

Segmen Jom Pilih Hadiah Raya! by Nabiela Biela

Hadiah yg menjadi pilihan hati (mengikut carta)
First BB Plus Collagen Drink (✿◠‿◠)
Second Skirt Stlista dari Nur Be'lla Collection(。◕‿◕。)

Segmen ini dianjur oleh Nabila Biela dan ditaja oleh IesyahShadhira, NazirahDr AisyahHasrul HassanEjulzCik WanieLinteddy DesignTiey SmilezKyra Hizrina , Miszz NadeaNor FarhanahNFH Boutiques , Insyirah Collection, Cap Ayam BrandShawls To LoveNur Be'lla CollectionHandmade Bag,De Nasuha TeamHijab Pilihan dan jom ping entry di Pingje.org.

Tarikh Tamat 24 July 2013
Jom la join...Klik sini tuk sertai >> Nabilabiela 








The Craziness

Okeh.. Ignored me if what I'm about to write will make you feel sick.. Hadoi. Coz my craziness only comes once in awhile jer... So skng nk tulis something yg come out from my heart and my mind. And sorry coz I will used BI and BM in a sentences (bahasa rojak) Haa..Cuba ckp ngn ak mana jalan yang xde halangan. Obstacle will always be with us if we want to do the changes. X kisah la changes dari segi apa pun but still we need to face it. Tu kira ujian la nak tengok kita ni lulus ke gagal dalam mission tu. Cakap kat aku, hidup sapa yang 24/7, 365days always happy ??? Angkat tangan sikit coz ak nk tengok n interview.. Okeh, maybe 1 dalam 1000 org je yg dapat life yang macam tu.Nak tau why there are happiness and sadness in life? How it taste if u makan gulai tanpa garam, minum air sirap tanpa gula or bercinta tanpa kekasih ?? Kuatkan semangat pada sesapa yang tengah struggle skng ni tuk dapatkan sesuatu yang terbaik dalam hidup mereka. Bagi minda yang sedang ligat berfikir tentang sesuat…