Tuesday, March 8, 2016

Toujours Shot Review by Cik Alynn


Welcome back!! 
(Credit to myself who was very dedicated in forcing myself to write on this blog after a long time)

How are you bloggers, lovers and haters??? (Haters???). 
Hope all of you are doing well in life, love and career.
Okay! Feeling terlebih cakap omputih pulak kan. 
Sebenarnya nak buat review tentang satu produk yang buat i olls jatuh cinta pada pandang pertama.

Yup!!!

(produk KekNis)

Alhamdulillah, Lynn dah consume selama 15 hari (ala..Baru 15 hari). Memang betul. 15 hari je tapi hasilnya sangat-sangat berpuas hati. Consume sehari 1x (sebelum sarapan). Lynn ni pulak memang coffee lover semulajadi. Lynn akan jarakkan pengambilan coffee 2 - 3 jam selepas minum Toujours Shot. 

Lynn memang ada masalah skin. Boleh dikatakan teruk. Sensitive and dry skin.
Alhamdulillah, after 15 days consume TOUJOURS SHOT, dapat rasa perubahan pada kulit.

Antara perubahan yang ketara:

  • Kulit lebih lembab, tak kering & lembut
  • Make up lebih nampak natural
  • Muka fresh even tido tak cukup
  • Eye bag?? Kini tak lagi.. Haha
  •    Dulu bibir i ollss kering skng makin merah n tak kering 
 
Cantik luaran dan dalaman penting, bukan untuk orang lain tapi untuk diri sendiri. Keyakinan dari dalam diri dapat buat kita lebih melangkah jauh. Kecantikkan itu satu booster yang boleh buat kita sebagai seorang perempuan lebih berkeyakinan dalam setiap tindakan.
 
 
 
Lots of love from me,
 
Azlinda