Skip to main content

Welcome back !!!

 

Just a short one !!

 
It's been a long time since I'm not updating this blog. I'm so sorry about that.
 
Life been so hard and hard from time to time but lucky I'm being blessed by Allah each day and turned up so well now.
 
After a year I think, so much dust need to be clear in this blog. I just read your comment. Yeah, I'm not really good in English (not really a poor thing right) but I'm trying to improve it, InshaAllah.
 
So.. 
 
How was your life readers?? Is it just ok or so-so ???
 
It's okay not to be good or terrible, unless your give up a thing.
 
There are a lot of things I wanna share with all of you. Just stay tuned and will update soon, InshaAllah
 
 
Lots of love from me,
 
Azlinda
 
 
 
 
 
 


Comments

  1. hye...it is may be the fate of Allah that we meet here...hope we can be friend..good friend st start..:) have a visit to my blog..http://haneyluna.blogspot.com/

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Toujours Shot Review by Cik Alynn

Welcome back!!  (Credit to myself who was very dedicated in forcing myself to write on this blog after a long time)

How are you bloggers, lovers and haters??? (Haters???).  Hope all of you are doing well in life, love and career. Okay! Feeling terlebih cakap omputih pulak kan.  Sebenarnya nak buat review tentang satu produk yang buat i olls jatuh cinta pada pandang pertama.
Yup!!!
TOUJOURS SHOT (produk KekNis)

Alhamdulillah, Lynn dah consume selama 15 hari (ala..Baru 15 hari). Memang betul. 15 hari je tapi hasilnya sangat-sangat berpuas hati. Consume sehari 1x (sebelum sarapan). Lynn ni pulak memang coffee lover semulajadi. Lynn akan jarakkan pengambilan coffee 2 - 3 jam selepas minum Toujours Shot. 
Lynn memang ada masalah skin. Boleh dikatakan teruk. Sensitive and dry skin. Alhamdulillah, after 15 days consume TOUJOURS SHOT, dapat rasa perubahan pada kulit.

Antara perubahan yang ketara:

Kulit lebih lembab,tak kering & lembut Make up lebih nampak naturalMuka fresh even tido tak cukupEye bag??…

Segmen Jom Pilih Hadiah Raya! by Nabiela Biela

Hadiah yg menjadi pilihan hati (mengikut carta)
First BB Plus Collagen Drink (✿◠‿◠)
Second Skirt Stlista dari Nur Be'lla Collection(。◕‿◕。)

Segmen ini dianjur oleh Nabila Biela dan ditaja oleh IesyahShadhira, NazirahDr AisyahHasrul HassanEjulzCik WanieLinteddy DesignTiey SmilezKyra Hizrina , Miszz NadeaNor FarhanahNFH Boutiques , Insyirah Collection, Cap Ayam BrandShawls To LoveNur Be'lla CollectionHandmade Bag,De Nasuha TeamHijab Pilihan dan jom ping entry di Pingje.org.

Tarikh Tamat 24 July 2013
Jom la join...Klik sini tuk sertai >> Nabilabiela 








The Craziness

Okeh.. Ignored me if what I'm about to write will make you feel sick.. Hadoi. Coz my craziness only comes once in awhile jer... So skng nk tulis something yg come out from my heart and my mind. And sorry coz I will used BI and BM in a sentences (bahasa rojak) Haa..Cuba ckp ngn ak mana jalan yang xde halangan. Obstacle will always be with us if we want to do the changes. X kisah la changes dari segi apa pun but still we need to face it. Tu kira ujian la nak tengok kita ni lulus ke gagal dalam mission tu. Cakap kat aku, hidup sapa yang 24/7, 365days always happy ??? Angkat tangan sikit coz ak nk tengok n interview.. Okeh, maybe 1 dalam 1000 org je yg dapat life yang macam tu.Nak tau why there are happiness and sadness in life? How it taste if u makan gulai tanpa garam, minum air sirap tanpa gula or bercinta tanpa kekasih ?? Kuatkan semangat pada sesapa yang tengah struggle skng ni tuk dapatkan sesuatu yang terbaik dalam hidup mereka. Bagi minda yang sedang ligat berfikir tentang sesuat…