Skip to main content

The making of Team Akustika Ujodians (T.A.U)



Wedding uncle just around the corner.
So, group T.A.U pun mula nervous sebab InshaAllah, will be perform for the first time
(nak selit2 time band pakLong rest nanti)
 
 
Last week, T.A.U went to Swindle Studio, Dataran Senawang (kepunyaan one of my friends) for our practise.


Swindle Studio, Dataran Senawang


Best dapat gather and practise together (even ada yg xdapat dtg sbb belajar jauh)
Group family sebenarnya ni. Idea my uncle yg sporting habis and my cousin and they comes up with the name of Team Akustika Ujodians.
 
Dalam 3 jam practise, finally we have our song yg nk perform on 30th November at Dewan SDAR.


Practise yang tah keberapa kali


me n my cousin

sempat je kan pegang phone cousin I tu ('^_^)
 
Our guitarist

 

Lagi 2 minggu je before our first performance. Cuak + nervous = ('^_^) excited!
 
Before start practise. Candid la dulu. Haha



All the best to T.A.U .. Kita wat the best. If ok, InshaAllah I will upload the video. Haha
 
Sweet memory with T.A.U @ Swindle Studio



Comments

  1. Replies
    1. Thanx Ain.. Appreciate it so much ..

      Delete
  2. wow best nya ada band seniri. Goodluck.. Dont neves2.. InsyaAllah everything will be just fine ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Neves sgt sbb msti full house n first time..Thanx Lieya.. ^_^

      Delete
  3. Assalamualaikum .selamat pagi…hari jumaat yang penuh barakah…
    Jemput baca post saya yeaahhh…

    1. http://farihaabdul.blogspot.com/2013/10/biovelocity-sleep-mate-selimut-cahaya.html
    2. http://farihaabdul.blogspot.com/2013/07/testimonibiovelocity-sleep-mate.html
    3. http://farihaabdul.blogspot.com/2013/07/suntik-untuk-cantik.html
    4. http://farihaabdul.blogspot.com/2013/06/top-leaders-circle.html
    5. http://farihaabdul.blogspot.com/2013/11/kutu-biovelocity-sleep-mate.html

    btw,jom join segmen salam kenal dari saya di sini yaaa

    http://farihaabdul.blogspot.com/2013/11/segmen-salam-perkenalan.html


    semoga Allah dapat membalas jasa2 anda semua….terima kasihh :)

    pstt...good luck yaaa :)

    ReplyDelete
  4. traveling to and fro, while bringing the games android full version FREE Download

    ReplyDelete
  5. greetings introductions, please visit my blog or directly to https://play.google.com/store/apps/details?id=air.PuzzleBarbie and https://play.google.com/store/apps / details id = air.KumpulanDongeng, there is the story of a nice puzzle from indonesia and to mkendidik and sharpen his wits, perhaps you consistently have a son, a brother, a nephew who was a boy, silhkan try FREE, hopefully useful, thanks

    ReplyDelete
  6. goodluck:)
    kalau free nnt singgahla ke blog noly ye
    www.nolyanna.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. good luck!!
    blogwalking..
    http://nutriemom.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. berkunjung kemari, salam ramadhan

    ReplyDelete
  9. bahasa inggris nya nyampur jadinya agak pusing ,,hehe

    ReplyDelete
  10. Singgah sini...Tapi nape lama dah takde update.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Toujours Shot Review by Cik Alynn

Welcome back!!  (Credit to myself who was very dedicated in forcing myself to write on this blog after a long time)

How are you bloggers, lovers and haters??? (Haters???).  Hope all of you are doing well in life, love and career. Okay! Feeling terlebih cakap omputih pulak kan.  Sebenarnya nak buat review tentang satu produk yang buat i olls jatuh cinta pada pandang pertama.
Yup!!!
TOUJOURS SHOT (produk KekNis)

Alhamdulillah, Lynn dah consume selama 15 hari (ala..Baru 15 hari). Memang betul. 15 hari je tapi hasilnya sangat-sangat berpuas hati. Consume sehari 1x (sebelum sarapan). Lynn ni pulak memang coffee lover semulajadi. Lynn akan jarakkan pengambilan coffee 2 - 3 jam selepas minum Toujours Shot. 
Lynn memang ada masalah skin. Boleh dikatakan teruk. Sensitive and dry skin. Alhamdulillah, after 15 days consume TOUJOURS SHOT, dapat rasa perubahan pada kulit.

Antara perubahan yang ketara:

Kulit lebih lembab,tak kering & lembut Make up lebih nampak naturalMuka fresh even tido tak cukupEye bag??…

Segmen Jom Pilih Hadiah Raya! by Nabiela Biela

Hadiah yg menjadi pilihan hati (mengikut carta)
First BB Plus Collagen Drink (✿◠‿◠)
Second Skirt Stlista dari Nur Be'lla Collection(。◕‿◕。)

Segmen ini dianjur oleh Nabila Biela dan ditaja oleh IesyahShadhira, NazirahDr AisyahHasrul HassanEjulzCik WanieLinteddy DesignTiey SmilezKyra Hizrina , Miszz NadeaNor FarhanahNFH Boutiques , Insyirah Collection, Cap Ayam BrandShawls To LoveNur Be'lla CollectionHandmade Bag,De Nasuha TeamHijab Pilihan dan jom ping entry di Pingje.org.

Tarikh Tamat 24 July 2013
Jom la join...Klik sini tuk sertai >> Nabilabiela 








The Craziness

Okeh.. Ignored me if what I'm about to write will make you feel sick.. Hadoi. Coz my craziness only comes once in awhile jer... So skng nk tulis something yg come out from my heart and my mind. And sorry coz I will used BI and BM in a sentences (bahasa rojak) Haa..Cuba ckp ngn ak mana jalan yang xde halangan. Obstacle will always be with us if we want to do the changes. X kisah la changes dari segi apa pun but still we need to face it. Tu kira ujian la nak tengok kita ni lulus ke gagal dalam mission tu. Cakap kat aku, hidup sapa yang 24/7, 365days always happy ??? Angkat tangan sikit coz ak nk tengok n interview.. Okeh, maybe 1 dalam 1000 org je yg dapat life yang macam tu.Nak tau why there are happiness and sadness in life? How it taste if u makan gulai tanpa garam, minum air sirap tanpa gula or bercinta tanpa kekasih ?? Kuatkan semangat pada sesapa yang tengah struggle skng ni tuk dapatkan sesuatu yang terbaik dalam hidup mereka. Bagi minda yang sedang ligat berfikir tentang sesuat…