Skip to main content

The Craziness

 
Okeh..
Ignored me if what I'm about to write will make you feel sick.. Hadoi. Coz my craziness only comes once in awhile jer... So skng nk tulis something yg come out from my heart and my mind. And sorry coz I will used BI and BM in a sentences (bahasa rojak)
 
Haa..Cuba ckp ngn ak mana jalan yang xde halangan. Obstacle will always be with us if we want to do the changes. X kisah la changes dari segi apa pun but still we need to face it. Tu kira ujian la nak tengok kita ni lulus ke gagal dalam mission tu.
 
credit to worldlynda.blogspot.com
 
 
Cakap kat aku, hidup sapa yang 24/7, 365days always happy ??? Angkat tangan sikit coz ak nk tengok n interview.. Okeh, maybe 1 dalam 1000 org je yg dapat life yang macam tu.Nak tau why there are happiness and sadness in life? How it taste if u makan gulai tanpa garam, minum air sirap tanpa gula or bercinta tanpa kekasih ??
 
Kuatkan semangat pada sesapa yang tengah struggle skng ni tuk dapatkan sesuatu yang terbaik dalam hidup mereka. Bagi minda yang sedang ligat berfikir tentang sesuatu, fikirlah sedamai yang mungkin.
 
If perlu lari, larilah. If perlu berjalan, berjalanlah. Do what you need to do. Coz it is about your life. Macam lukisan yang perlukan seni tuk kita corak dan warnakan. Macam tu juga kehidupan. Cuma jangan lupa, sejauh mana kaki melangkah, DIA yang satu jangan kita lupa. Kerana DIA lah penggerak segalanya.
 
Siapa kita tanpa DIA di sisi ...  
 

Comments

  1. itulah kemanisan hidup. Kalau hidup ni statik aje.....bosanlah pulak!!!!

    ReplyDelete
  2. Salam. Blogwalking sini :) Done follow ^^

    Salam. Saya blogwalking sini dan follow awak :)

    Awak suka join contest / giveaway / segmen di blog atau facebook tak ? Kalau ya, jom singgah blog saya sambil usha banyak giveaway menarik dengan tawaran hadiah yang sangat awesome !

    Jangan lepaskan peluang anda untuk memenangi barang mahal secara free xD banyak hadiah menarik seperti tudung, shawl, dress, jubah, cash money, teddy bear dan macam-2 lagi ^^

    Selalu-selalulah jenguk blog saya untuk tengok update giveaway yang terbaru dan HOT. Kalau taknak terlepas mana-2 giveaway baru yg diupdate, jemput follow blog / bloglist blog saya sekali. Tiada paksaan :)

    King Of Contest - http://twinkleeestar.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thnx invite..InshaAllah , lynn join ye

      Delete
  3. Salam. Saya siggah sini :)
    Btw nak mintak tolong klik link di bawah ni dan press button LIKE :)

    https://www.facebook.com/aishah.fafa/posts/550188008409273

    Terima kasih sudi tolong ^o^

    ReplyDelete
  4. kunjungan perdana, salam persahabatan ^_^

    ReplyDelete
  5. Assalam.

    If belum join GA Liniey n Nad, jemput join ea. Ada 2 top refferal.

    If dah join boleh terus promote GA ni utk berpeluang menang top refferal.

    Dan..
    90+ pemenang by Random.org dicari :)
    Antara hadiah:
    >> Buku Cerita Ahmad Ammar
    >> Naked 2 Eye Shadow
    >> Inner Neck Magic Berdagu
    >> Inai Homemade
    >> 5.11 Tactical Belt

    http://www.linieynor.com/2014/03/sweet-giveaway-by-misz-nadea-liniey-nor_14.html

    GA dilanjutkan sehingga 23 April 2014 :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Toujours Shot Review by Cik Alynn

Welcome back!!  (Credit to myself who was very dedicated in forcing myself to write on this blog after a long time)

How are you bloggers, lovers and haters??? (Haters???).  Hope all of you are doing well in life, love and career. Okay! Feeling terlebih cakap omputih pulak kan.  Sebenarnya nak buat review tentang satu produk yang buat i olls jatuh cinta pada pandang pertama.
Yup!!!
TOUJOURS SHOT (produk KekNis)

Alhamdulillah, Lynn dah consume selama 15 hari (ala..Baru 15 hari). Memang betul. 15 hari je tapi hasilnya sangat-sangat berpuas hati. Consume sehari 1x (sebelum sarapan). Lynn ni pulak memang coffee lover semulajadi. Lynn akan jarakkan pengambilan coffee 2 - 3 jam selepas minum Toujours Shot. 
Lynn memang ada masalah skin. Boleh dikatakan teruk. Sensitive and dry skin. Alhamdulillah, after 15 days consume TOUJOURS SHOT, dapat rasa perubahan pada kulit.

Antara perubahan yang ketara:

Kulit lebih lembab,tak kering & lembut Make up lebih nampak naturalMuka fresh even tido tak cukupEye bag??…

Segmen Jom Pilih Hadiah Raya! by Nabiela Biela

Hadiah yg menjadi pilihan hati (mengikut carta)
First BB Plus Collagen Drink (✿◠‿◠)
Second Skirt Stlista dari Nur Be'lla Collection(。◕‿◕。)

Segmen ini dianjur oleh Nabila Biela dan ditaja oleh IesyahShadhira, NazirahDr AisyahHasrul HassanEjulzCik WanieLinteddy DesignTiey SmilezKyra Hizrina , Miszz NadeaNor FarhanahNFH Boutiques , Insyirah Collection, Cap Ayam BrandShawls To LoveNur Be'lla CollectionHandmade Bag,De Nasuha TeamHijab Pilihan dan jom ping entry di Pingje.org.

Tarikh Tamat 24 July 2013
Jom la join...Klik sini tuk sertai >> Nabilabiela