Skip to main content

GA October by Emas Putih



Hadiah :
Top Referral : Cash RM50 dan 40 hadiah untuk dimenangi



Comments

  1. Eraz datang dari GA October by Emas Putih

    http://www.erazfadli.com/2013/10/ga-october-by-emas-putih.html

    ReplyDelete
  2. berkunjung dari GA yg sama... good luck :)

    http://celotehbudakkechiq.blogspot.com/2013/10/ga-october-by-emas-putih.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanx..Good Luck too Ain..dh bls kunjungan tau

      Delete
  3. done follow , datang mengunjung , goodluck . jemput . http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/10/ga-october-by-emas-putih.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanx Wanda..Lynn dh follow your blog back ye ^_^

      Delete
  4. datang mengunjung dr segmen yg sama.good luck :))

    jemput ke http://ceritasimatacoklat.blogspot.com/2013/10/ga-october-by-emas-putih.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thnx..Lynn dh view blog awk gk ye ^_^

      Delete
  5. Hye, Jom join ga tebaru saya. Hadiah topup menanti anda dan syarat penyertaannya amatlah mudah :)

    http://aqueiez95.blogspot.com/2013/10/my-topup-giveaway-by-iezwa-razk_4614.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. InshaAllah, Lynn join .. Thnx invite ^_^

      Delete
  6. hye, jemput join my 1st GA. hadiah sumpah awesome gilos! hihi. http://lienliedot.blogspot.com/2013/10/mondaylicious-giveaway-by-liendot-shimot_7.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thnx invite .. InshaAllah Lynn join ye nti

      Delete
  7. Salam perkenalan. Blogwalking dari blog Emas Putih ;)

    ReplyDelete
  8. Hye Assalammuaalaikum. Saya tag awak dalam 3 giveaway ni :)

    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/10/simple-giveaway-by-nik-ainaa.html

    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/10/anniversary-giveaway-by-anadiera.html

    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/10/the-longest-giveaway-ever-by-ain.html

    ReplyDelete
  9. ayu dtg dari giveaway yang sama..ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye...boleh follow sekali...hehehe..tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/10/ga-october-by-emas-putih.html

    ReplyDelete
  10. singgah sini dan follow sekali :) jom singgah blog saya http://twinkleeestar.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  12. Assalam tuan rumah!!
    singgah sini mengunjung.. even dah taw pemenang, blogwalking harus diteruskan..=)
    http://husnazahidi.blogspot.com/2013/10/ga-october-by-emas-putih_16.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslm .. Thnx dear.. Lynn pn dh dh terjah blik blog awk.. ^_^

      Delete
  13. salam. blogwalking sini. :)
    jom masuk bloglist saya. Hanya tinggalkan link blog anda sahaja. Thanks ..
    http://nurfara-hani.blogspot.com/2013/11/bloglist-blog-nurfarahani-part-1.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Toujours Shot Review by Cik Alynn

Welcome back!!  (Credit to myself who was very dedicated in forcing myself to write on this blog after a long time)

How are you bloggers, lovers and haters??? (Haters???).  Hope all of you are doing well in life, love and career. Okay! Feeling terlebih cakap omputih pulak kan.  Sebenarnya nak buat review tentang satu produk yang buat i olls jatuh cinta pada pandang pertama.
Yup!!!
TOUJOURS SHOT (produk KekNis)

Alhamdulillah, Lynn dah consume selama 15 hari (ala..Baru 15 hari). Memang betul. 15 hari je tapi hasilnya sangat-sangat berpuas hati. Consume sehari 1x (sebelum sarapan). Lynn ni pulak memang coffee lover semulajadi. Lynn akan jarakkan pengambilan coffee 2 - 3 jam selepas minum Toujours Shot. 
Lynn memang ada masalah skin. Boleh dikatakan teruk. Sensitive and dry skin. Alhamdulillah, after 15 days consume TOUJOURS SHOT, dapat rasa perubahan pada kulit.

Antara perubahan yang ketara:

Kulit lebih lembab,tak kering & lembut Make up lebih nampak naturalMuka fresh even tido tak cukupEye bag??…

Segmen Jom Pilih Hadiah Raya! by Nabiela Biela

Hadiah yg menjadi pilihan hati (mengikut carta)
First BB Plus Collagen Drink (✿◠‿◠)
Second Skirt Stlista dari Nur Be'lla Collection(。◕‿◕。)

Segmen ini dianjur oleh Nabila Biela dan ditaja oleh IesyahShadhira, NazirahDr AisyahHasrul HassanEjulzCik WanieLinteddy DesignTiey SmilezKyra Hizrina , Miszz NadeaNor FarhanahNFH Boutiques , Insyirah Collection, Cap Ayam BrandShawls To LoveNur Be'lla CollectionHandmade Bag,De Nasuha TeamHijab Pilihan dan jom ping entry di Pingje.org.

Tarikh Tamat 24 July 2013
Jom la join...Klik sini tuk sertai >> Nabilabiela 








The Craziness

Okeh.. Ignored me if what I'm about to write will make you feel sick.. Hadoi. Coz my craziness only comes once in awhile jer... So skng nk tulis something yg come out from my heart and my mind. And sorry coz I will used BI and BM in a sentences (bahasa rojak) Haa..Cuba ckp ngn ak mana jalan yang xde halangan. Obstacle will always be with us if we want to do the changes. X kisah la changes dari segi apa pun but still we need to face it. Tu kira ujian la nak tengok kita ni lulus ke gagal dalam mission tu. Cakap kat aku, hidup sapa yang 24/7, 365days always happy ??? Angkat tangan sikit coz ak nk tengok n interview.. Okeh, maybe 1 dalam 1000 org je yg dapat life yang macam tu.Nak tau why there are happiness and sadness in life? How it taste if u makan gulai tanpa garam, minum air sirap tanpa gula or bercinta tanpa kekasih ?? Kuatkan semangat pada sesapa yang tengah struggle skng ni tuk dapatkan sesuatu yang terbaik dalam hidup mereka. Bagi minda yang sedang ligat berfikir tentang sesuat…