Thursday, September 26, 2013

Makeover by HiShop - Part I

2 minggu lepas, Lynn dapat panggilan dari HiShop.
" Hi Linda, you are one of the lucky winner for our makeover contest".
My reaction was blur je...
Maybe sebab jawab call time tengah kerja.
So, bila dh letak phone baru senyum
Hehe (^_^)
Ingat x menang, so xde la expect call tu kan.
Tuk mereka yang nak tau sal contest tu, ini la contest dia  >> Makeover Contest by HiShop
Memang x sangka menang sebab ramai yang joined. 
So rasa sangat bertuah dalam 45 peserta,Lynn salah sorang pemenangnya.
Tuk pengetahuan semua, HiShop selalu buat giveaway or contest. So, like la cepat-cepat facebook HiShop and join la giveaway yang dorang anjurkan.
Mana tau kan, ada rezeki nanti, menang (macam Lynn). Who knows right.

So last Saturday, my friends and I went to Binjai 8 for this makeover. Sebabkan risau jalan jammed and lewat sampai, I woke up early in the morning (I am a bit particular when its come to time. Masa itu EMAS)

Muka masing-masing yang x cukup tido ni pun terus la mencari mana la Binjai 8. Nasib baik  kawan memang fimiliar jalan area KL so x de la sesat and sampai 20 minit awal dari time yang sepatutnya.

Yang entertain kami time tu were Mabel and Shamine from HiShop. They are very welcoming us sampai siapkan breakfast tuk kami (sorry guys, kitorang x sempat nak breakfast dulu sbelum datang.Sian u olls kena buatkan sarapan)
While waiting for MUA from Ronasutra, we having some chit chat among ourselves.
Tengok-tengok baju and kasut yang Lynn beli from The Pop Look and Christy Ng


Lynn datang dengan bare face. Haha. Malu plak nk tunjuk muka Lynn.. Macam dah panjang sangat membebel, so Lynn bg u olls sume layan gambar dulu.

Nanti kan Makeover by HiShop - Part II tuk lagi byk gambar k.. So, enjoy the pictures


One of the winner - Jamy Ling
Snap picture sebelum makeup - That's me!!
Sempat je meninjau MUA from Ronaustra
My bare face  (#_#)"





2 comments:

  1. http://cikarnab.blogspot.com/

    done follow you rblog #88. follow back my blog :)

    ReplyDelete