Thursday, September 12, 2013

Kesibukan adalah puncanya...


Entri kali ni just nak update sal diri ni. Walau xde la yg lain nk tau sgt but xpe..
Sekadar share ..

Agak jarang update entri n join giveaway skng sebab time Lynn limited dalam 2 3 bulan ni...
To Ain, sorry sbb Lynn x sempat nk join giveaway yg Ain ajak tu..

Giveaway yg Lynn menang so far semua dh dpt hadiah cuma xsempat nk update dalam blog.Maaf ye

Sekarang busy sebab due date and training. Tambah plak weekends, Lynn busy dgn aktiviti. 

Mana yang sempat Lynn akan update (which I feel yg seronok n x boring tuk di share, Lynn akan share.No worries k)

Lynn plan nak update bout training Lynn n hope sempat. Tournament dah nk dekat so akan ada pemilihan tuk wakil my company. Dalam hati mmg nk wakil company for this year ny tournament wpun was was je. Kang xpasal2 Lynn jd tmpt smash je kan. 
But Lynn xkisah asalkan experience tu Lynn dapat. Hehe

I am lucky sebab bila penat balik keje or training, Ayang will wait for me depan rumah. 
Setia jew dia tunggu tuan dia balik. Bila dh penat tu, Ayang ni la yg slalu Lynn uli and hilang penat or stress...


Ayang 



4 comments:

  1. Replies
    1. Kak Maz (^_^)
      Yup..Ayang tu manja tp suka buli Lynn kak..Hehe

      Delete
  2. Ina follow cik alyn ☺
    http://sebabakusabrina.blogspot.com/2013/08/bravo-giveaway-by-ieyra-ghani.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ina..Lynn dh follow back ina..Thanx follow Lynn (^_^)

      Delete