Tuesday, August 20, 2013

The Conjuring + Collection


Last saturday, Lynn berkesempatan tonton movie The Conjuring, filem hollywood yang di arahkan oleh anak muda kelahiran Malaysia..


The Conjuring  

Lynn bagi cerita ni 4/5 bintang..Mana pegi lagi 1 bintang tu??? Haa..Dah kene deduct sebab  buat Lynn terperanjat selalu dalam hall cinema tu..Lemau sgt badan sebab terkejut jela keje nya kan..Haha... Yang berbadan sasa pun sama,asyik terkejut je ni kan pulak Lynn yang kecik ni kan.

Pendapat Lynn, story board ny memang kuat. Kisah yang berlatarbelakangkan zaman 70-an ni memang cukup kuat & dapat mendatangkan unsur-unsur suspen yang tip top..  Even yang lelaki pun menjerit sama dalam hall.. Lynn jangan cakap la kan, memang dah separuh muka tutup guna sweater. 

So nasihat Lynn tuk yang baru nak menonton cerita ni "Please bring sweater for your own good" .. Haha

Sekarang bertambah la collection tiket wayang. Lynn ada hobby collect tiket wayang. Rasa ny start 2 tahun yang lepas (2011). Mula-mula x perasan ada hobby tu. After masuk kan tiket R.I.P.D and wolverine, baru perasan tiket dah banyak. So officially, Lynn anggap ianya sebagai hobby baru Lynn

A part from my collection




9 comments:

  1. rasa nak pergi tgnk conjuring plak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Try la..For my opinion, cite tu okay. Best..

      Delete
  2. waaa.. mcm best je cite tu..

    Pasal Minyak Angin Aromatherapy Fresh Care tu, harga x termasuk postage.. nanti saya maklum berapa kos postage. maybe dlm RM2-3 camtu kot.. nanti confirm balik. kalau nak order SMS Nama, Alamat dan aroma (ada 7 jenis aroma) yang nak dibeli ke no 0166034067..makaseh.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Okay..Nti Lynn sms sbb nak try minyak angin ni..Thanx

      Delete
  3. fuyohh kalo kali dgn RM13 dah jadik jutawan tuuu.,eHHHkee

    ReplyDelete
  4. wahh... banyaknya koleksi tiket wayang.. haha.. thumb ups!

    ReplyDelete