Monday, July 29, 2013

Pehh !!! Blog Jejaka Jambu Sempoi & Kreatif tu !!

Klik cepat .. Klik Cepat

Dah macam dalam cerita Farah HotFm dulu tu kan, ada Jejaka Jambu a.k.a Din JJ.. Hehe. Ingat tak? Ingat tak?
Tapi yg ni bukan Din JJ yg itu tau tapi blogger Jejaka Jambu.

Blogger yang berasal dari Selangor ni sangat menyukai art n design. So if tengok blog pun, dah boleh nampak cara dia yang sempoi dan kreatif dalam menghasilkan karya2 atau entri2.
Alaaaa...Macam musician la..Nak hasilkan lagu, kene de ilham..Ilham cantik, sure boleh nampak dalam lagu tu (Hmm..bukan ayat mengipas tu. Ikhlas + Jujur = Tulus)

Selain dari berblog, Jejaka Jambu ni pun ada gak page kt FB. So kira pakej la.Sape minat gajet, boleh terus berurusan dengan Jejaka Jambu kt sini >> Lime Gadjet
Haaa,, 2 in 1 you .. Kelass gitew...

Nampak tak yg duk kelip2 belah atas tu.. Sekarang Jejaka Jambu tengah buat contest tuk para blogger.. Hadiah2 nya adalah (drumm sikit ......)



1 x 30,000 mAh Power Bank (Entry Paling Kreatif)


2 unit x Perfume Power Bank 2,600 mAh (Referral link Tertingi  - Setiap Minggu)


3 x Free Design Service (Header Blog/ Fb Cover)

 Hadiah dia je dah boleh buat satu Malaya ni menangis. Hehe  ☜(⌒▽⌒)☞
 Cik Lynn dah lama idam ketiga2 hadiah ni. Cuba nasib. Rezeki hasilnya dengan mencubakan.
Sebab tu Cik Lyn laju2 perah idea tuk hasilkan entry yg boleh tahan kreatif nya la kan Jejaka Jambu? 

Jom la join contest blogger Jejaka Jambu ni. Hadiah sangat2 lumayan.

Tarikh tutup penyertaan : 

11 Aug 2013 @ 11.59 pm



Nak join???? 







Artikel ini ditaja oleh : Contest Blogger Jejaka Jambu 











16 comments:

  1. good luck

    http://www.iuzira.com/2013/07/contest-blogger-jejaka-jambu.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanx..Good luck to you too ira...❀◕ ‿ ◕❀

      Delete
  2. good luck...
    http://www.zahidahwahid.com/2013/07/jejaka-jambu-di-hatiku/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanx & good luck too ❀◕ ‿ ◕❀

      Delete
  3. hai.. salam kenal,
    follower no.20
    done follow sini,
    jom follow teman yea yunk..=)

    http://tengkubutang@blogspot.com/ -->(official)
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/ -->2nd blog
    http://honeyoyeke.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanx ...done follow blog2 u .. n suke website kucing coz i have a prob ngn my kucing..thanx n good luck ❀◕ ‿ ◕❀

      Delete
  4. good luck :)..fizi dtg dr segmen sama..:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanx Fizi..Good luck tuk Fizi gak .. ❀◕ ‿ ◕❀

      Delete
  5. Salam Hari Raya Aidilfitri.. Good Luck kawan-kawan untuk Contest Blogger Jejaka Jambu.. :)

    http://www.erazfadli.com/2013/08/contest-blogger-jejaka-jambu.html

    ReplyDelete
  6. All the best , good luck

    http://sub.mhakimfaiz.my/2013/08/contest-blogger-jejaka-jambu.html

    http://www.mhakimfaiz.my/2013/08/contest-blogger-jejaka-jambu_5.html

    ReplyDelete
  7. dari segmen yang sama

    http://lianasulaiman96.blogspot.com/2013/08/contest-blogger-jejaka-jambu.html

    ReplyDelete
  8. Selamat Hari raya, Semoga berjaya kepada rakan-rakan yang menyertai segmen ini..

    http://www.akubahrain.com/2013/07/blogger-jejaka-jambu-yang-meletop.html

    ReplyDelete