Thursday, July 11, 2013

Buat duit dengan EnSurvey





Pernah dengar? For blogger, maybe EnSurvey is familiar to them. For those yang still blur-blur di bulan pose ni, meh sini Cik Lynn nak terangkan sikit.

Ensurvey ni sama macam nuffnang, churp churp dll. Yang membezakan just cara kita buat duit tu. nuffnang & churp churp main klik2 kan, tapi EnSurvey ni kita dapat duit dengan menjawab soalan survey yang disediakan. Senang. Baca, Jawab, Dapat Hasil. 

RM yang paling banyak nilainya Cik Lynn pernah dapat bila jawab satu survey, Nestle Bliss Yogurt Drink Study - June 2013. Haa, dapat RM6.00. 
Macam sikit bagi u olls,tapi tu baru satu survey, if jawab 2 3 4 5 survey dengan nilai tu, dah berapa? Haa, soalan matematik tu, jawab sendiri ye.. Hihi
"Sikit-sikit, lama-lama jadi bukit"

Latest update  - 13 July 2013 (hari ni je dpt RM10.40 sebab jawab survey.Alhamdulillah, rezeki bulan ramadhan)


If nak join, boleh sign up di Ensurvey

Selamat membuat duit lebih di EnSurvey




No comments:

Post a Comment