Thursday, June 20, 2013

Turquoise Wedding Theme -Part II


They just married (^_^)

Hi readers2 sume... Dulu Cik Lynn penah janji akn update part II kan. Sorry lambat sebab Cik Lynn lately ni agak busy.
Kali ni, Cik Lynn nk update more tu mereka yg terlibat secara mendalam dlm majlis perkhwinan kakLong Cik Lynn baru-baru ni...


Tuk andaman (nikah & sanding) + pelamin, KakLong Cik Lynn gunakan perkhidmatan Cik Aein . Nak tau lebih lanjut, boleh la like FB page Cik Aein.

Ni pelamin yang KakLong Cik Lynn tempah. Cik Lynn paling suke kaler pelamin ni sebab sangat ceria and bila amek gambar, cantik tau.


Suka pelamin ni sebab kaler macam candy kan

 Tuk make up time nikah, make up yg simple but still gorgeous.

Simple + gorgeous
 Make up time sanding plak, ciri-ciri yang garang tapi nampak keayuan. Nape ea Cik Lynn cakap garang??? Pe kaitan ye x..Haha, sebab KakLong Cik Lynn ni sangat jarang apply make up pada muka and thats why I said nampak garang but still ayu..

Tengah tunggu pengantin lelaki

Sempat gak tengok camera

masing2 xtau nak tgk mane sebab banyak camera time tu.. Haha

Cik Aein ni duk area Jelebu, N9. So nak contact or nak tanya apa-apa, klik terus link FB Cik Aein ye sayang2ku...

Photographer tuk ari yang penting ni pulak, KakLong and husband gunakan perkhidmatan Sweet Apple Universal (sekarang ni dorg buat contest tuk sesape yang berurusan dengan dorg. Dapat g Bandung tu)
Dorang memang kelas u olls..Haha. Pic outdoor memang cantik tau.

Outdoor @ PD

Gambar x sempat nak amek banyak2 sebab takut kene marah..Hehe..If nak tengok, boleh g kt link ni Sweet Apple Universal. Serius memang puas hati dgn perkhidmatan Sweet Apple Universal.. Betul... (Cameraman sweet kot tu yg letak name Sweet Apple tu kan.. Haha)


Ada 11 pakej yang ditawarkan.

Pakej 1 - Pakej 5

Pakej 6 - Pakej 11

Nak contact dorang, boleh contact dekat sini gak tau


Yang tengah survey tu, boleh la survey kt sini ye..



Dulu janji nak bg gambar yg Cik Lynn panjat2 tu kan tapi disebabkan x berapa sopan tuk dipaparkan kt blog ni, so Cik Lynn terpakse mungkir janji tapi Cik Lynn gantikan dengan gambar2 yang lain tuk korang tengok.. Maaf ye...



Hero-hero Malaya


Cute anak buah Cik Lynn ni 


Cousin ku yang nakal and cute

Anak buah Cik Lynn (Aunty Lynn..Oh, no)


Sebelum majlis - Semua muka cuak.. Hehe

 Mummy and Daddy to-be (Soon)


Lauk makan beradab


Lauk makan beradab


Kek dari Kedai Imbi - Sedap sangat2..Yang x suke kek pun boleh jadi suke

Sweet Memory ... 





















5 comments:

  1. so sweet....thank you so much sis...u mean a lot to me..

    ReplyDelete
  2. Hahahah dh jupa blog alin..wah vogue da vass majlis mar..

    ReplyDelete
  3. Hehe..Thanx KakLong..
    @Babydreamz collection : Wah..Jumpe gk ye kak.. (^_^) .. Bru nk blaja berblog..Ikut jejak akk gk ni..Hihi

    ReplyDelete
  4. nice blog Cik Alynn...keep it up..hehe

    ReplyDelete