Tuesday, June 4, 2013

Review : Now You See Me

Pernah dengar tak tajuk movie ni "Now You See Me" ???


Cik Lynn tengok trailer cite ni time tengok cite Fast Furious 6 baru-baru ni. Tengok macam best je kan. Ahad aritu sempat "pau" Mr.B ajak tengok Now You See Me... Nasib baik Mr.B baik sangat hari tu (Haha)

Okay, Cik Lynn bagi review sikit je k sal movie ni. Selebihnya kene la tonton sendiri.

>> Kisah mengenai 4 orang ahli silap mata (magician) yang di kumpulkan ooleh seseorang yg tak dikenali dan mereka diberikan tugasan. Mereka menjadi terkenal lepas berjaya buat magic rompak bank kt Paris. Jangan main-main you. Rompak bank tu.
>> Lepas dorg dh rompak bank, dorang rompak pulak orang yang dah tolong naikkan dorang.Ada agenda kejar-mengejar antara dorang dan oihak FBI.
>> Dorang sendiri tak tahu dengan siapa dorang bekerja tapi sebab perasaan ingin tahu yang tinggi dorang stick to the plan till the end and finally they met up with their bos.

Nak tau cite selanjutnya, kena la g pawangam berdekatan okay..

No comments:

Post a Comment