Thursday, June 20, 2013

Turquoise Wedding Theme -Part II


They just married (^_^)

Hi readers2 sume... Dulu Cik Lynn penah janji akn update part II kan. Sorry lambat sebab Cik Lynn lately ni agak busy.
Kali ni, Cik Lynn nk update more tu mereka yg terlibat secara mendalam dlm majlis perkhwinan kakLong Cik Lynn baru-baru ni...

Saturday, June 15, 2013

Kuih Seroja - Kuih Raya 2013

NOW ON SALE!!!! 

Hi hi readers-readers ku semua...Haha..Today, Cik Lynn ada great and valuable promotion tuk Hari Raya yang bakal menjelma...Oppsss..Ramadhan dulu...Baru Syawal.. Moh kite grap selaju-lajunya promotion kali ni okay..

Homemade Seroja

Monday, June 10, 2013

"Comfort Zone"

Hi readers…Skng mood mmg cntik tuk tulis entri sbb kt kepala mlimpah ruah idea2 tuk entri kali ni.hihi. Idea tercetus setelah  habis menulis diary kt fav books then trus on lappy and taip entri ni.
Btw readers, entri kali ni mungkin agak byk ayat so sesape yg rase x nak bace karangan, bolek la klik button “X” k atas tapi datang lagi ke next time tuk entri yg lain pulak. Hehe

Tuesday, June 4, 2013

Samsung Digital Camera Giveaway by Nabeel Fikree





Korang tau ke Nabeel Fikree sekarang tengah mencari pemenang untuk Samsung Camera Digital Giveaway dia tu? Kalau korang tak tau, haaa mari sini Cik Lynn kasi tau. Sebelum tu, Cik Lynn nak bagitau korang syarat nak join giveaway ni pun senang je.


Giveaway ni dibuat sebagai tanda terima kasih kepada pembaca blog nabeelstories katanye. Cik Lynn malas nak cakap panjang lagi, terus je bagi korang baca syaratnya :

  1. Follow blog NabeelStories.com
  2. Buat satu entri bertajuk Samsung Digital Camera Giveaway by Nabeel Fikree
  3. Sila copy code yang telah disediakan dan paste pada ruangan HTML entry
  4. Tinggalkan link penyertaan pada ENTRY INI sahaja

Macam mana? Senang je kan? Cik Lynn join ni pun sekadar ingin mencuba nasib. Manalah tau kot2 terpilih dapat jugak posing depan kamera baru hari2.. Tak gitu En.Nabeel??? Hehee..


TARIKH TAMAT PENYERTAAN : 20 Jun 2013





Review : Now You See Me

Pernah dengar tak tajuk movie ni "Now You See Me" ???