Skip to main content

Posts

Showing posts from May, 2013

Turquoise Wedding Theme (Part 1)

Hi readers...

Sekarang baru dapat update blog...So entri tuk kali ni sal Turqouise Wedding Theme...Tuk pengetahuan semua, 25hb May baru-baru ni, akak Cik Lynn baru je melangsungkan perkahwinan. Temanya turqouise.. Tu sebab tajuk gitu.
First time handle event besar macam ni, so a bit busy. Alhamdulillah, semua berjalan lancar. If semua tengok, ade campur-campur kaler. Pastu tak de la sangat kaler torqouise macam yang disebut-sebut kat tajuk tu kan.. Ha... Sabar lah. Scroll sampai habis okay.

Ha.. Ni pelamin akak Lynn aritu


 Bonda & Ayahanda tersayang (Org paling busy)

Memang ramai tetamu yg datang. Dari jiran, kawan-kawan yg dekat n jauh termasuk lah saudara-mara yg byk menolong. Dalam sibuk, sempat je kitorang bergambar (tapi Cik Lynn tak la ye sebab busy)

Family belah mak Cik Lynn

Aunty and cousin

Ni cameraman yg suh kitorg posing camni
Banyak lagi nak update. So, readers kene tunggu entri part 2 okay and maybe akan ada di sebalik tabir (so nanti korg dapat la tengok gambar Cik Lyn…

Under constrution .. ^_^

Hi all,

This blog is now under construction. So hope you guys will visit this blog soon..
This maybe will take 2 - 3 weeks since I'm a bit busy with a preparation for my sister's wedding...

See you guys soon....